Het Fabriekje

Speelgoed

Het Fabriekje
Contact
0 itemsWinkelwagen 

Disclaimer

Privacy & veiligheid
Hetfabriekje.nl hanteert een privacy policy voor het internet waarbij we jouw persoonlijke gegevens beschermen. De inhoud van ons privacybeleid kan aan verandering onderhevig zijn, daarom is het aan te raden de voorwaarden door te nemen telkens wanneer je onze website bezoekt.

Persoonsgegevens
Wij registreren alle door jou verstrekte gegevens zoals naam, adres en geboortedatum of gegevens die we verkrijgen via een online bestelling. De gegevens worden opgeslagen binnen Hetfabriekje.nl

Hetfabriekje.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken.

Waarom verzamelen we gegevens en om welke gegevens gaat het?
Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je tegelijkertijd toestemming om jouw gegevens op te slaan. We gebruiken de opgeslagen informatie om jou te informeren over Hetfabriekje.nl. Het kan gaan om het sturen van informatie over activiteiten of marketing activiteiten. Indien je er geen prijs op stelt dat Hetfabriekje.nl jouw gegevens gebruikt voor direct marketingdoeleinden kun je contact opnemen via de contact pagina.

Hoe kun je toegang krijgen tot de geregistreerde gegevens?
Je hebt het recht om contact met ons op te nemen om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van jou hebben geregistreerd. Indien ze foutief, onvolledig of irrelevant zijn, kun je verzoeken dat de gegevens ofwel gecorrigeerd ofwel verwijderd worden.

Voorwaarden voor gebruik

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat verstuurd wordt van een website en dat vervolgens wordt bewaard op de harde schijf van jouw computer.

Links
Hetfabriekje.nl kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We kunnen geen verantwoording nemen voor de bescherming van de privacy of inhoud op die websites, maar bieden de links aan om het voor onze bezoekers makkelijker te maken meer informatie over specifieke onderwerpen te vinden.

Kleuren
We kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn exact de kleuren van de producten in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van je computer.

Auteursrecht
De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Hetfabriekje.nl

Het Fabriekje
info@hetfabriekje.nl
Sitemap | Disclaimer | Copyright 2010